Trainen

De Fit & Frij Rinners trainen op maandagavond in Heeg. We verzamelen om even voor 19.00u bij het Heechhûs in Heeg. Van hieruit gaan we naar een parcours op de Gouden Boayum. Iedereen is welkom, vooral ook de beginnende loper. Ons motto: blessurevrij je prestaties verbeteren!! Je kunt je aanmelden via rinadfitenfrij.nl of je komt op maandagavond naar het Heechhûs in Heeg.
Op feestdagen gaan we niet in groepsverband trainen.

Weer

Buienradar
Nederland
Buienradar Nederlandweeronline.nl Altijd jouw weer

Kalender

april 2018
m D w d v Z Z
« feb    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

4e en laatste Winterloop Sneek

Sneek, 4 februari 2018

Ylona Kruis en Paul Geertsma Winterkoningin en Winterkoning

Zondag 4 februari werd de laatste editie van de serie winterlopen 2017/2018 gelopen. In de negenter jaren waren er soms niet meer dan 10 deelnemers maar vandaag namen 290 senioren en 50 jongeren mee aan deze Winterloop in Fryslân. Waren er voor en na de finish diverse winterse buien, tijdens de loop brak de hemel open en konden de lopers genieten van een strakblauwe hemel en een mooi februari zonnetje. De wind kwam uit het oosten zodat de deelnemers vanaf Scharnegoutum tot Ysbrechtum de wind in de rug hadden wat in de meeste Winterlopen de wind tegen is.

Paul Geertsma won bij de mannen in een tijd van 29.21. Bij de vrouwen was Ylona Kruis van de Fit & Frij Rinners de snelste in een tijd van 36.17.
Na de vier lopen kon de einduitslag voor de wintercompetitie worden opgemaakt: Paul Geertsma werd gekroond tot Winterkoning en Ylona Kruis tot Winterkoningin.
Er deden 290 senioren en 50 jongeren mee aan deze geslaagde loop. Na afloop was er wederom snert en chocolademelk aangeboden door Hotel vd Valk.

Het aanstormende jeugdige  lid van de Fit & Frij Rinners Corneel Algra (foto) kon na afloop de bij de derde plaats horende beker ophalen bij de organisatie. Hij finishte vandaag zelfs als tweede in de wedstrijd. Naast Corneel en Ylona deden er nog 10 Fit & Frij leden mee waarvan Jannie Schaap een opvallende prestatie neerzette, zij finishte in een tijd van 42.33 wat een persoonlijk record voor Jannie betekende. Overige deelnemers vindt u in de uitslagen.

Uitslagen en de mooie foto’s van Jolanda Siemonsma.

Comments are closed.