NK Veldloop voor Ambtenaren te Lelystad.

Met  ongeveer  50  collega`s van Gemeente Súdwest  Fryslân vertrokken  wij woensdag 23 maart kwart over  8 vanuit Sneek  naar Lelystad voor de NK Veldloop voor Ambtenaren . Half  11 begon  de 6 km dus we waren mooi op tijd. Na de collega`s te hebben aangemoedigd die de 6 dan wel de 9 km liepen was het de beurt aan de ambtenaren met de lange adem maar liefst 1100 deelnemers  voor de 12 km (in totaal waren er 4200) Gelukkig mocht ik starten in het voorste vak,  na het startschot van de (geblesseerde) burgemeester van Lelystad was het 300 meter genieten op verharde weg daarna gelijk oplopend door het mulle zand,  prachtig parcours maar het was wel pittig. Later nog wat schelpenpaden door het bos met een paar trappetjes en nog wat stroken zandpad waar ik helaas nogal last kreeg van een oude voetbalblessure nl. de hamstring. Was toch nog 16e in 52 minuten (1e van gemeente SWF) dus al met al was ik wel  tevreden.  Toen nog even genoten van het prachtige weer en even nagepraat onder het genot van enkele koele versnaperingen.  Daarna met de bus terug naar Fryslân!

Met vriendelijke sportgroeten, Klaas Willem Uitslagen

1 comment to NK Veldloop voor Ambtenaren te Lelystad.