De eerste Hoora Fit en Frij Rin is een feit!

Zaterdag 30 april 2016 wordt het Watersportseizoen in Heeg feestelijk geopend, voorafgegaan door de eerste Hoora Fit en Frij Rin!
De prachtige variërende parcours van deze hardloopwedstrijd, zijn uitgezet rond het waterrijke gebied van Heeg. De jeugd gaat om 10.30 van start. Voor hen zijn twee verschillende afstanden uitgezet, 1/2 mijl en 1 mijl. De lopers van de langste afstand starten om 11 uur en lopen 10 mijl (16,1 km). Er wordt ook een route uitgezet van 4 mijl (6,4 km) en gaat aansluitend van start. De finish is midden in het centrum van Heeg vlak voor de brug.
Registratie en publicate van je officiele eindtijd wordt verzorgd door onze partners van atletiekvereniging www.avhorror.nl
Na het passeren van de eindstreep, stap je zo het feestgedruis van de opening van het watersportseizoen in. De vele dweilorkesten en marktkramen, maar ook ‘het preuvenement’ maken het erg feestelijk. Ook de horecaondernemers van Heeg zorgen bij de finish goed voor de jeugdige lopers.Zes weken voorafgaand aan deze dag organiseert Fit&Frij de voorbereidende clinics. Deze clinics zijn voor iedereen die zich wil voorbereiden op deze loop. Start woensdag 23 maart; 19:00 uur te Heeg. Daarnaast ben je natuurlijk van harte welkom op de reguliere trainingsavond, maandagavond 19:00 uur bij It Heechhûs.
Schroom niet, zet deze stap.. En word net als wij, Fit en Frij!!
Op de basisscholen van Heeg, wordt op maandag 14 maart de aftrap van de clinic gegeven! Om de jeugd zo kennis te laten maken met het hardlopen! Want bewegen is gezond en bovendien ook heel erg cool om te doen!!!
 voor meer info zie: Hoora Fit en Frij Rin
Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door:
logos-1logos-2
FACEBOOK

Comments are closed.