Wintertrimloop Makkum

Marleen en Conny op de 10 km (Foto Janke v/d Schaaf)

Makkum, 21 januari 2017

Om 1/2 elf stond er een gezamenlijke groep van de Parodia Rinners en de Fit & Frij Rinners klaar voor de Warming up. In voorgaande edities van de Makkumer Trimloop waren de weergoden wel eens grillig maar vandaag was het heerlijk loopweer. Met de groep eerst een stukje inlopen wat lenigheid oefeningen om daarna aan de start te verschijnen, voor de één routine voor de ander een uitdaging! De organisatie was eerder altijd in handen van de op 1 november vorig jaar overleden Klaas Kooistra. Tjerk Bruinsma had vorig jaar al het stokje overgenomen, niet realiserend dat Klaas er al dit jaar niet meer bij zou zijn. Tjerk wilde Klaas postuum bedanken voor zijn inspanningen op de vorige 30 jaargangen maar de geluidsapparatuur liet het afweten, “Klaas was een bescheiden man en heeft dat waarschijnlijk van bovenaf geregeld” aldus Tjerk. Niettemin stonden de atleten in hun eigen gedachten er even bij stil.

Zwaar parcours was een veel gehoorde mening van de hardlopers, daarom was het voor allemaal een prima prestatie dat de finish werd gehaald en de Parodia Rinners allemaal met een lach over de eindstreep kwamen, gefeliciteerd dames. Bij de Fit & Frij Rinners was ook iedereen content met het behaalde resultaat. Organisatie bedankt, was dik voor elkaar! Janke v/d Schaaf bedankt voor de prachtige foto’s.

Uitslagen Foto’s Janke v/d Schaaf

Comments are closed.