Jubileum Fit & Frij 10 jaar!

Abbega, 12 maart 2017

Op 12 maart 2007 was de eerste training van de Fit & Frij Rinners Abbegea e.o. (e.o. staat voor “en omkriten”) Liesbeth was in die tijd begonnen met haar eigen bedrijfje met voeding adviezen en supplementen. Daar wilde ze wel wat meer swûng aan geven. Onze hobby, het hardlopen hebben we toen ingezet om meer mensen in beweging te krijgen en zo ook aan de gezonde voeding te helpen. Inmiddels is Liesbeth nog steeds expert in gezonde voeding maar haar werk als ambulant verpleegkundige slokt het merendeel van haar tijd op.

Maar de Fit & Frij Rinners gingen door, nu dus al 10 jaar. Begonnen in Abbega met zo’n 12 deelnemers op het schoolplein zijn we heden ten dage de trimloopgroep in Heeg. De deelnemers uit Abbega en omstreken werden steeds minder en de deelnemersgroep uit Heeg steeds groter dus was die keus niet zo moeilijk om te gaan trainen in Heeg. Nu op de 12e maart in 2017 waren we voor één keer weer terug in Abbega waar het allemaal begon. Een jubileum training met na afloop een hapje en een drankje op de Skoalstrjitte. Liesbeth en ik werden hier gefeliciteerd met het jubileum en getrakteerd ope een Super Dinerbon. Hartelijk dank Rinners!

Alle deelnemers van de afgelopen jaren, bedankt voor jullie vertrouwen en wij gaan allemaal hopelijk in goede gezondheid door voor de volgende… jaar.

Foto: Gea Kaspersma

 

Comments are closed.