22 april Fit & Frij Rin Heeg


AANKONDIGING 2017

De organisatie van de tweede Fit en Frij Rin is een feit!

Zaterdag 22 april 2017 wordt het Watersportseizoen in Heeg feestelijk geopend, voorafgegaan door de tweede Fit en Frij Rin! Hét evenement voor de hele familie!!

Het prachtige variërende parcours van deze hardloopwedstrijd, zijn uitgezet rond het waterrijke gebied van Heeg. De jeugd gaat om 10.30 van start. Voor hen zijn twee verschillende afstanden uitgezet, 1/2 mijl en 1 mijl. De lopers van de langste afstand starten om 11 uur en lopen 10 mijl (16,1 km). Er wordt ook een route uitgezet van 4 mijl (6,4 km) en gaat aansluitend van start. Dit parcours wordt muzikaal begeleid door diverse muzikanten uit Heeg en omstreken! De finish is midden in het centrum van Heeg vlak voor de brug.

Registratie en publicatie van je officiële eindtijd wordt verzorgd door onze partners van atletiekvereniging www.avhorror.nl Na het passeren van de eindstreep, stap je zo het feestgedruis van de opening van het watersportseizoen in. De vele dweilorkesten en marktkramen, maar ook ‘het preuvenement’ maken het erg feestelijk. Ook de horecaondernemers van Heeg zorgen bij de finish goed voor alle lopers.

Vijf weken voorafgaand aan deze dag organiseert Fit&Frij de voorbereidende clinics. Deze clinics zijn voor iedereen die zich wil voorbereiden op deze loop. Start maandag 20 maart om 19:00 uur bij It Heechhûs. Schroom niet, zet deze stap.. En word net als wij….. Fit en Frij!!

Op de basisscholen van Heeg, -De Jozefschool en It Wraldfinster- wordt op maandag 3 april de aftrap van de clinic gegeven! Om de jeugd zo kennis te laten maken met het hardlopen! Want bewegen is gezond en bovendien ook heel erg cool om te doen!

Meer info:www.fitenfrij.nl

INSCHRIJVEN vanaf 9.30

De Watersport Heeg

De Skatting 44, 8621 BW Heeg

 

PARKEREN

volg de “P -borden” richting Gouden Bodem

 

KOSTEN

Kids Run: Start 10.30 van de 1/2 mijl en 1 mijl  € 3,-

4 en 10 mijl: Start 11.00 € 5,-

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door:

BijFolkert Sneek, Ondernemersvereniging Heeg, AV Horror Sneek, Newspeed Sneek, Veenema Olie Sneek, Sytsma Antiek & Woonaccessoires Sneek en Visser Yachtdesign Heeg.

 

 

Comments are closed.