Cees Clement Cross 10 december

Heb jij al eens aan een TRAILRUN ?? meegedaan..?? Dan is de CEES CLEMENT CROSS??‍♀️??, op zondag 10 december a.s., een prachtig evenement om te ervaren hoe OFF-ROAD HARDLOPEN door de mooie natuur ?? van het Rasterhoffpark is. Tussen de Schotse Hooglanders ? over de smalle paadjes en bruggetjes..

Voor zowel de beginnende trailrunner als de geoefende trailrunner zijn er mooie afstanden, nl. 4, 8 en 12 km!!??‍♀️????
IEDEREEN kan meedoen, het maakt niet uit of je lid of geen lid bent..!

Na afloop ontvang je een leuke herinnering!! Hotel van der Valk heeft voor deze gelegenheid speciale kleedruimtes beschikbaar gesteld. Ook is er een verzorgingspost met bouillon.

De start van de trailrun (4, 8 èn 12 km) begint om 10.30 uur.
Geef je snel op via onderstaande link:
inschrijven.nl/formulier?id=2017121023509&tl=nl
Tot en met 8 december kun je voorinschrijven (jeugd € 3,- en volwassene € 5,-), na-inschrijving is duurder en kan vanaf 9.30 uur tot een half uur voor de wedstrijd.

Het door AV HORROR georganiseerde evenement draagt de naam van CEES CLEMENT, tweevoudig Nederlands kampioen op de 5 en 10 kilometer en de man die in 1964 de legendarische Abebe Bikila versloeg! Met zijn tijd van 29,53 op de 10 kilometer stond Clement destijds vierde op de Europese lijst. Wij voelen ons vereerd dat Cees Clement zelf, in het Rasterhoffpark, het STARTSCHOT gaat lossen!!

Vanaf 12.30 uur vindt de strijd om het OPEN FRIES KAMPIOENSCHAP VELDLOPEN, zie hierover ons andere Facebook bericht.

#runningcenterleeuwarden #frogreclame #rabobank #hotelvandervalksneek #avhorror #hardlopen #atletiek #trailrun #cross #offroad #veldlopen

Comments are closed.