FIT & FRIJ RIN 2019 – je mening

Wat vond je er van?

Heb je meegedaan of meegekeken en wil je ons helpen om het evenement volgend jaar nog leuker te maken of beter te laten verlopen? Deel dan je complimentjes en/of kritiek, door een Leave a comment onder dit bericht achter te laten. Bedankt voor je hulp!

4 reacties aanFIT & FRIJ RIN 2019 – je mening

 • Anneke

  Hallo,
  Wij hebben de wandeltocht gedaan, superleuke route en we hebben heerlijk gelopen.
  Een puntje van kritiek is toch wel dat er helemaal geen route aanduiding was, je moest van een kaartje lezen hoe je moest lopen en als je niet bekend bent in Heeg, viel dat wel tegen!
  Waarom geen bordjes langs de weg om de route aan te duiden?
  En vervolgens kom je bij de finish aan…We komen aan de verkeerde kant van de boog binnen en er was geen enkele aandacht voor de wandelaars, dat was wel een beetje jammer…
  Ik weet wel…het is maar 8 km wandelen, maar het zou wel leuk zijn geweest als er iets meer aandacht aan was gegeven…

  • Dag Anneke,

   Dank voor je reactie! Fijn dat je een mooie tocht hebt gehad en heerlijk gelopen.
   Voor wat betreft je puntjes van kritiek, bij de evaluatie zullen we de routeduiding en het gevoel van mindere aandacht voor de wandelaars bespreken. De verbeterpunten zullen met je worden gedeeld.
   Jouw reactie is enorm waardevol omdat iets wat ontbreekt, vaak niet zelf opgemerkt wordt door de organiserende personen (wij dus). Nogmaals dank daarvoor!

 • Erik

  Afgelopen zaterdag de 10 mijl (16km) gelopen. Moet zeggen dat het uitstekend georganiseerd was. Goede verkeersregelaars, route zeer duidelijk uitgezet, voldoende waterpunten en douchegelegenheid na de tijd.
  Ook na het lopen werd er goed voor de mensen gezorgd met een drankje en een soepje. En dat allemaal voor maar 5 euro. (andere loopjes vragen veel meer en bieden minder)
  Dikke duim omhoog voor de organisatie.

  • Dag Erik,

   Dank voor je complimenten. Wij zijn ook blij met het neergezette resultaat! Wij kunnen jullie dit zo aanbieden door onze sponsoren, prima kortingen en de fantastische inzet van onze vrijwilligers. We hopen je volgend jaar graag weer te verwelkomen! Je kunt in het verslag nalezen waar we de energie in stoppen en wat we daarvoor terugkrijgen ;-p