(H)alve Marrenthon Sneek Workum

Voor de (h) alve Marrenthon Sneek – Workum worden vrijwilligers gezocht, ben je geblesseerd of wil jij de organisatie gewoon helpen meld je dan aan als vrijwilliger. Dat kan via rin@fitenfrij.nl Volgend jaar organiseert Stichting de Boerenloop ook de Boerenloop en is dan ook afhankelijk van de vrijwilligers van AV Horror. Tot nu toe hebben wij nooit tevergeefs een beroep op hen gedaan.

Jul 2, 2011 12:15:00u

Gestart wordt in het centrum (Marktstraat) van Sneek en eindigt in het centrum (de Merk) van Workum. Starttijd:

In verband met tweemaal een spoorwegpassage in Sneek en IJlst hebben we de starttijd iets vervroegd. Deze is exact om 11.55u in de marktstraat in Sneek. Burgemeester Hayo Apotheker van de gemeente Súdwest Fryslân zal het startschot verrichten.

Deze route is exact 21.095 meter (halve marathon). De route gaat via de Âlde Himdyk naar IJlst, Via de Pikedyk langs het spoor naar Oudega (waar de stoomtrein passeert), vervolgens via het Brekkenpaad langs het water naar Nijhuizum en tenslotte via de Prysterhoek en de Noard te feestelijk te finishen in Workum. In Workum staan diverse festiviteiten gepland. Vervoer terug is geregeld met de trein die ieder uur om kwart over vertrekt. Om 15.15 uur rijdt een speciale Arriva-hardloperstrein terug naar Sneek. Het treinkaartje is bij het inschrijfgeld inbegrepen. De loop wordt georganiseerd in samenwerking met de atletiekvereniging Horror Sneek. Opgeven kan hier.

1 reactie op(H)alve Marrenthon Sneek Workum

 • wendy Visser

  Hallo Freerk,

  Ik was er gister niet, en kreeg een sms-je van Cilia dat zij er ook niet zou zijn, en ook niet zaterdag kon helpen.
  ik kan er wel zijn hoor, mijn dochter helpt wel.
  zou je dan nog door willen geven hoe laat ik waar moet staan ?

  Ik hoor het graag,

  Mvg Wendy Visser